top of page

Fully equipped, greenscreen studio te huur voor € 2750 per dag.

Welkom! Mijn naam is Rolf Trijber en als jij of jullie op zoek zijn naar een all inclusive greenscreen studio? Kom binnen!Greenscreen infinity. Met zwarte dikke molton gordijnen voor het geluid. Witte softboxen bicolor, fresnelspots voor een heel mooi haar lichtje en dat hebben we ook aan de voorkant hier. Hier hebben we nog een rij extra softboxen die we kunnen gebruiken voor meer licht, maar we hebben natuurlijk ook op de grondlicht en hebben nog veel meer licht. Een Ipad om het licht te bedienen. Lekker makkelijk, want je neemt de iPad mee daar en bij de greenscreen wall ga je belichten


Een echte greenscreen studio heeft natuurlijk ook afkijk schermen en die hebben we bijvoorbeeld in deze hoek. Autocue op alle 5 Black Magic Studio 4K camera’s Natuurlijk hebben wij een audio interface twaalf kanaal’s. Plus natuurlijk een audio tafel daarbij omdat goed te kunnen regelen. 4 spiksplinter nieuwe Sennheiser’s. Waanzinnig geluid! Echt helemaal te gek.

We kunnen de audio hier goed aflezen. We hebben een monitor selector uiteraard.


We werken met Streamdeks en dat doen we eigenlijk in combinatie met Vmix. Wij werken heel graag met Vmix. Wij vinden dat helemaal geweldig programma. Maar wij hebben natuurlijk ook de nieuwste Black Magic 4K Television studio. En die is weer aangesloten op 5 X Ulitmatte 12 4K, chromakeyer’s, super trots op, echt geweldige apparaten, de beste keyer van de wereld!

Natuurlijk heel veel studio props, we hebben eigenlijk van alles. Barkrukken, gewone stoelen, maar natuurlijk ook een bank. Maar we hebben ook talkshow tafels, desken en lounge stoelen.


Crew ruimte en eigenlijk een hele grootte, lekker hoog 4,5 meter met een lekkere grote tafel.

Vanzelfsprekend ook een visagie tafel en last but not least hebben wij een edit suite. Dus wil je gelijk je spullen monteren / afmonteren dan kan het hier ook.


Fully equipped, met schakeltechnicus te huur voor € 2750 per dag.

Commentaires


bottom of page