top of page

greenscreenstudioverhuur.nl formaten

Onze in infinity cyclorama Greenscreen wall

 

De studio met infinity/cyclorama greenscreen wall beslaat ongeveer 95 vierkante meter, met afmetingen van 9 bij 11 bij 4 meter. Er staat een regeltafel in breedte van de studio geïnstalleerd voor directe bediening. De infinity/cyclorama greenscreen wall heeft een binnenafmeting van 8,30 bij 4,30 bij 2,90 meter.

 

De plafondhoogte van de greenscreen studio is ongeveer 4 meter. Verder beschikt de studio over een garagedeur van 4 bij 3 meter.
 

Crewruimte

Greenscreen studio met grote crewruimte

 

Naast de volledig uitgeruste greenscreenstudio op de begane grond bevindt zich op de eerste verdieping een grote crew-/ontvangst ruimte met een grote vergader-/crewtafel. Er is een hoge visagietafel met een grote spiegel voorzien van ledverlichting en twee barkrukken.

 

In de ruimte staat ook een pantry met een uitstekende Jura espressobonenautomaat, melkopschuimer, waterkoker, magnetron, koelkast en vaatwasser. Uiteraard is er meer dan voldoende servies aanwezig, geschikt voor ongeveer 12 personen.
 

Gratis parkeren rondom de studio.

Gratis parkeren voor ca. 15 auto's

Qua parkeergelegenheid kunnen we rondom het pand ongeveer 15 auto's kwijt.

 

Voor het pand kunnen 5 auto's geparkeerd worden  en aan de zijkant ca. 10 auto's

Gratis Parkeren
Beschikbare apparatuur

Beschikbare apparatuur

 

Wanneer je onze volledig uitgeruste greenscreenstudio huurt, is al onze apparatuur, behalve onze editsuite, gratis te gebruiken. Onze schakeltechnicus/studiomanager staat klaar om je te assisteren bij het gebruik van deze apparatuur.

 

Dit omvat licht-, chromakey-, autocue-, audio- en schakelapparatuur, evenals studioprops. Alles is inbegrepen. Je kunt onze apparatuur lijst van hier downloaden.

 

Greenscreen studio huren nieuws

bottom of page